Σε ζωντανή μετάδοση η δίκη του Conrad Murray!

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως η δίκη του γιατρού του Michael Jackson, ο οποίος κατηγορείται για ακούσια ανθρωποκτονία, θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση, καθώς ο δικαστής της υπόθεσης συμφώνησε τελικά να υπάρχουν στην αίθουσα του δικαστηρίου κάμερες.

Ο γιατρός Conrad Murray κατηγορείται πως χορήγησε ενέσιμο αναισθητικό χειρουργικού τύπου στον Jackson και ταυτόχρονα δεν τον παρακολούθησε σωστά. Μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, πολλοί υποστήριξαν πως ο βασικός υπαίτιος ήταν ο γιατρός του, όμως μέχρι και σήμερα παραμένει ελεύθερος με εγγύηση 75.000 δολαρίων.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν σχετίζεται με το περιστατικό. Μάλιστα στη δική θα υποστηρίξει την αθωότητά του καθώς όπως ισχυρίζεται έκανε όσα έπρεπε για να σώσει τον ασθενή του από τον θάνατο. Ακόμα και σήμερα το fan club του Μichael Jackson αλλά και η οικογένειά του, επιμένουν να κατηγορούν τον γιατρό.

Όσον αφορά στη δίκη και πάντα σύμφωνα με το CNN, η επιλογή των ενόρκων θα αρχίσει στις 24 Μαρτίου, και οι πρώτες εκφωνήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου, ενώ η δίκη αναμένεται να για περίπου έξι εβδομάδες.

Read More

And More