Η Σειρήνα… Μαρία Κορινθίου δηλώνει: «Αν γράψει κάποιος στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ!»

Η Σειρήνα… Μαρία Κορινθίου δηλώνει: «Αν γράψει κάποιος στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ!» | tlife.gr

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει γι’ ακόμη μια φορά γυμνή, φορώντας extensions στα μαλλιά της, τα οποία καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Η σέξι ηθοποιός, μάλιστα, απαντά στα σχόλια περί photoshop όπου της κάνουν καθημερινά στα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και ζωντανά και χωρίς ρετούς» και προσθέτει «Να ενημερώσω ότι αν γράψει κάποιος στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ».

Μεταξύ άλλων είπε στο Down Town για τον χειμώνα που πέρασε: Ήταν ένας χειμώνας με πολλή δουλειά, αλλά και πολύ δημιουργικός. Και η παράσταση, και το Dancing, και το παιδί μου, και ο άντρας μου, και τα 5 σκυλιά που έχουμε, και η γάτα και όλα.

Μου είπες ότι θα μπορούσες να είχες γίνει μια άρρωστη ψυχολογικά γυναίκα. Σκέφτεσαι πώς τα κατάφερες να μη γίνεις; «Νομίζω επειδή ήμουν πολύ ισορροπημένο άτομο από μικρό παιδί. Δεν περίμενα από κανέναν επιβεβαίωση ή να μου πει τι είμαι. Ήξερα ανα πάσα στιγμή ποια ήμουν, τι κάνω και ποια είναι η θέση μου. Ξέρω τα θετικά, τα αρνητικά τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματα που έχω, ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου και τι με ευχαριστεί, τι με κάνει ευτυχισμένη και τι όχι.»

Με τον άντρα σου δεν τσακώνεστε που λείπεις συνέχεια; «Σε κανέναν δεν λείπω. Ούτε στον Γιάννη, ούτε στο παιδί μου. Με όλα αυτά που έκανα, πάντα έβρισκα χρόνο ουσιαστικό να έχω μαζί τους. Όλα οργανωμένα και μεθοδευμένα. Με πολύ πόνο και κόπο για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να τα προλάβω όλα. Και επιτέλους, έπειτα από τέσσερα χρόνια, πήρα την απόφαση να μη δουλέψω καλοκαίρι στο θέατρο και τώρα που θα τελειώσει η περιοδεία θα πάμε διακοπές για δυο μήνες Κουφονήσια, Σαντορίνη, Σκόπελο. Προς το παρόν αυτά έχουμε κανονίσει.»

Σου επιτίθενται στα social media; «Στο Instagram έχουν ξεφύγει πολλοί στα σχόλια που μου στέλνουν. Αλλά, εντάξει το διαχειρίζομαι αναλόγως.»

Απαντάς στους haters; Δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Το ότι απαντώ δεν σημαίνει ότι στενοχωριέμαι. Δηλώνω την ενόχλησή μου. Αγένεια στην αγένεια. Ό,τι δώσεις θα πάρεις. Γράφουν δημοσίως και προσπαθούν να προσβάλουν. Έτσι νομίζουν. Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι δέχομαι, ανέχομαι ή έχω όρεξη να ακούω τη χολή του καθενός. Κάποιοι γίνονται εριστικοί και αγενείς. Και την αγένεια δεν τη μπορώ. Πόσω μάλλον όταν μου απευθύνεις τον λόγο μέσα από έναν δικό μου λογαριασμό. Απλώς να ενημερώσω ότι αν γράψει κάποιος στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ. Δεν θα με πειράξει καθόλου.»

Και το εξώφυλλο

https://www.instagram.com/p/BkxZqNbHuHT/?taken-by=downtownmaggr

READ more