Site icon TLIFE

Σελίν Ντιόν: Η εμφάνιση έκπληξη σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι – Τραγούδησε μπροστά στον Πύργο του Άιφελ

Μια απρόσμενη στιγμή περίμενε όσους παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας γνωστής εταιρίας καλλυντικών το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου.

Η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στην πασαρέλα, στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, και ερμήνευσε το «I’m Alive», χαρίζοντας στο κοινό ένα φινάλε γεμάτο συγκίνηση.

Η συμμετοχή της δεν είχε ανακοινωθεί, κι έτσι η παρουσία της αποτέλεσε έκπληξη για τους καλεσμένους. Στο τέλος της επίδειξης, τα μοντέλα -ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού- ανέβηκαν ξανά στην πασαρέλα πλάι της, ολοκληρώνοντας μαζί της το show.

Celine Dion, Aishwarya Rai, Simone Ashley, Eva Longoria, Cara Delevingne

Η εμφάνιση της Καναδής σταρ αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τη δημόσια συζήτηση για την περιπέτεια της υγείας της.

Χωρίς να χρειάζεται να προδικάσει κανείς τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Σελίν Ντιόν επέστρεψε για μία βραδιά μπροστά στο κοινό της, με τη φωνή της να δίνει τον πιο δυνατό τόνο σε μια παρισινή επίδειξη μόδας.

Σου θυμίζουμε, ότι η Σελίν Ντιόν είχε αποκαλύψει το 2022 ότι πάσχει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς. Η περιπέτεια της υγείας της την κράτησε μακριά από τις μεγάλες συναυλίες για χρόνια, όμως τον Σεπτέμβριο του 2026 επέστρεψε στη σκηνή με μια σειρά εμφανίσεων στο Παρίσι.

Η πρώτη της συναυλία, στις 12 Σεπτεμβρίου, ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη ζωντανή εμφάνισή της έπειτα από έξι χρόνια. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστροφή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πάθησή της έχει ξεπεραστεί. CelineDion.com

Φωτογραφίες: Reuters

© 2026 tlife.gr