Σελίν Ντιόν: Ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Σελίν Ντιόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου από το οποίο πάσχει.

Η διάσημη τραγουδίστρια που διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου στα τέλη του 2022, πόζαρε μαζί με τους τρεις γιους της σε μια φωτογραφία και παράλληλα ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της, ενώ έστειλε και ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους πάσχουν από αυτό το σύνδρομο.

«Σήμερα ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS)».

Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα και όλους εσάς!

Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν πληγεί από το SPS. Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις! Μπορούμε να το κάνουμε!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Read More

And More