Σεμίνα Διγενή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την παρουσίαση του βιβλίου της! Φωτογραφίες

Σεμίνα Διγενή: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την παρουσίαση του βιβλίου της! Φωτογραφίες | tlife.gr

Χθες η Σεμίνα Διγενή έκανε την παρουσίαση του βιβλίου της «Κίτρινο Υποβρύχιο» έχοντας δίπλα της την κόρη της Κίρκη αλλά και όλους τους αγαπημένους της φίλους. Η ίδια δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις αλλά χθες βρέθηκε στον Ιανό για να γιορτάσει την κυκλοφορία του βιβλίου της. Όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο facebook δεν θέλησε στην γιορτή αυτή να υπάρχουν κάμερες, ο φωτογραφικός όμως απαθανάτισε στιγμές από την εκδήλωση. Στιγμές της Σεμίνας με τους αγαπημένους της φίλους.

«Αύριο το «Υποβρύχιο» θα υποδεχτεί μερικούς από τους φίλους του, στον Ιανό. Ας με συγχωρήσουν οι συνάδελφοί μου της τηλεόρασης, που αποφασίσαμε -από κοινού με τους καλεσμένους μου- να μην έχουμε τηλεοπτικά συνεργεία στη γιορτή μας.
Το εξήγησα σε όσους μου τηλεφώνησαν για να έρθουν να καλύψουν την παρουσίαση (και τους ευχαριστώ πολύ), το λέω κι από εδώ, για να μην ταλαιπωρηθεί κανείς αύριο.Σας ευχαριστώ πολύ όλους» έγραψε η δημοσιογράφος και συγγραφέας στο προφίλ της στο facebook

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση

Χρήστος Χωμενίδης

Νίκος Σοφιανός Σεμίνα Διγενή Δημήτρης Κουτσούμπας

 

Με τον Κώστα Χαρδαβέλλα
Κώστας και Μαρία Χαρδαβέλλα
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Νίκος Ψαρράς Έλενα Καρακούλη

Λίγα λόγια για το Κίτρινο Υποβρύχιο

«Αγαπηµένη Σεµίνα… Σ’ αυτό το τόσο πλούσιο «soundtrack» της ζωής σου, θυµόµαστε και εµείς «την εποχή της όρεξης», που όλα ήταν (ή µήπως φάνταζαν;) διαφορετικά. Έτσι απλά, για να µην ξεχνάµε πώς ήταν η ζωή χωρίς το δηλητήριο του φόβου… Δήμητρα Γαλάνη Το βιβλίο της Σεµίνας είναι σαν χολλυγουντιανό τρέιλερ µιας ολόκληρης καριέρας και µιας πολύµορφης ζωής. Κατάφερε να τουιτάρει έναν ορυµαγδό αναµνήσεων, εµπειριών, κολασµένων και ακόλαστων στιγµών. Λιάνα Κανέλλη Πολλά από τα µυστικά της, που δεν ξέρει κανείς, είναι στις σελίδες αυτού του βιβλίου, όπου «δίνει µια δυνατή κλοτσιά σ’ όλες τις τρυφερές, ηδονοπαθείς σαχλαµάρες και στους νυσταλέους βηµατισµούς». Χρήστος Κεχαγιάς Η Σεµίνα εισάγει ένα νέο είδος γραφής. Πυξίδες της στο απίθανο αυτό ταξίδι τραγούδια, ταινίες, παραστάσεις… µέσα στις σελίδες του συναντώνται όλες οι τέχνες. Έχω ερωτευτεί αυτό το βιβλίο. Κώστας Λειβαδάς Μια θαυµάσια παράξενη τοιχογραφία του δεύτερου µισού του 20ού αιώνα, αλλά και των ηµερών που διανύουµε, όµορφα ντεγκρανταρισµένη «µε αγάπη και χωρίς κακία». Το διάβασα µε ταχύτητες σέβεντις, τότε που διαβάζαµε σχεδόν ένα βιβλίο την ηµέρα. Αφροδίτη Μάνου Το βιβλίο αυτό αποτελεί και ένα πολύτιµο ηµερολογιακό υλικό για σκηνοθέτες που θέλουν να συνοµιλούν µε την Ιστορία του πρόσφατου παρελθόντος µας. Ως θέατρο ντοκουµέντο, θα µπορούσε να αναδείξει τις αναζητήσεις και τα κεκτηµένα µιας γενιάς. Τάκης Τζαμαργιάς»

READ more