Σενάρια επανασύνδεσης για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το χωρισμό τους και όμως η γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής showbiz φαίνεται να δέχεται στενή πολιορκία από τον πρώην αγαπημένο της για να τα ξαναβρούν. Το ζευγάρι που ήταν πολλά χρόνια μαζί –και όλοι έλεγαν πως είναι κοντά στο γάμο- χώρισε το καλοκαίρι, αλλά τώρα φαίνεται πως γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη. Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δυο, όταν έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, κράτησαν διακριτική στάση και απέφυγαν την οποιαδήποτε δήλωση. Πέρασαν, μάλιστα, σχεδόν πέντε μήνες χωρίς επικοινωνία, και μόλις πριν λίγες μέρες ο Κώστας Πηλαδάκης έκανε την κίνησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια στην  πρεμιέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τους: Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη και Μπο και γέμισε το καμαρίνι της με λουλούδια.

Η γνωστή τραγουδίστρια συγκινήθηκε από αυτήν την κίνηση αγάπης και έγραψε στο Instagram: «Μια συγνώμη, ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ μια εκτίμηση και ένα δόξα τω Θεώ… Αυτά είναι που θα σε συνοδεύσουν ως το τέλος», αποφεύγοντας φυσικά να αποκαλύψει τον αποστολέα των λουλουδιών που γέμισαν το καμαρίνι της.

Read More

And More