Σφοδρή επίθεση της Ελ. Ακρίτα στην ΔΤ ! Σας απαγορεύω να προβάλλετε τις εκπομπές μου…

Σφοδρή επίθεση της Ελ. Ακρίτα στην ΔΤ ! Σας απαγορεύω να προβάλλετε τις εκπομπές μου… | tlife.gr

Τα… παρατράγουδα,οι κόντρες και οι αψιμαχίες μετά την λετουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν λένε να τελειώσουν, ενώ ο ένας μετά τον άλλο, άνθρωποι τόσο από τον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο, όσο και από τον δημοσιογραφικό, βάζουν στο στόχαστρό τους την ΔΤ, εκφράζοντας την διαφωνεία τους με όλα αυτά που έχουν συμβεί με όσο πιο δυνατό έντονο τρόπο.

Τόσο που κάποιες φορές μπορεί να φτάσει μέχρι και τις αίθουσες των δικαστηρίων… Ετσι, μετά την προχθεσινή έκρηξη του Διονύση Τσακνή ενάντια στην ΔΤ, σήμερα πέρασε στην αντεπίθεση και η Ελενα Ακρίτα, μιας και διαπίστωσε πως η εκπομπή της «Φώτα Πορείας» μεταδίδεται από την Δημόσια Τηλεόραση χωρίς φυσικά η ίδια να έχει δώσει την έγκρισή της. Αποτέλεσμα;

Ποιος είδε την Ελενα και δεν την φοβήθηκε ! Μάλιστα, την οργή της φρόντισε να την δημοσιοποιήσει και μέσω Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά :

«…Οπα ! Τώρα βλέπω την δημοσιογραφική εκπομπή μου «Φώτα Πορείας» στην ΔΤ ή όπως αλλιώς την λέτε!Ως εμπνεύστρια, δημιουργός και παρουσιάστρα ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΜΟΥ. Οταν τα «Φώτα Πορείας» μετά την ΕΤ1 επαναπροβλήθηκαν στο κανάλι της Βουλής, μου ζητήθηκε η άδεια την οποία κι έδωσα με χαρά – και εννοείται χωρίς να ζητήσω ούτε ένα ευρώ. Εδώ ,όμως, δεν σας δίνω το δικαίωμα της επαναπροβολής (όχι βέβαια οτι μου το ζητήσατε σε όλο αυτό το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»). Σταματήστε ,λοιπόν, να προβάλλετε την εκπομπή χωρίς την άδειά μου! Αλλιώς, η συνέχεια γνωστή, νόμιμα μέσα και τα συναφή. Και είναι κρίμα όσα δεν μας έφαγε ο Στουρνάρας, να μας τα φάνε οι δικηγόροι. Συνεννοηθήκαμε;…»

READ more