Σφύριξαν κι… έληξε η “Ελληνοφρένεια” από τον ΣΚΑΙ !

Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο… Και η συνεργασία της “Ελληνοφρένειας” με τον ΣΚΑΙ θα λήξει με πόνο απ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, μιας και είναι πολλά, πάρα πολλά λέει τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί ανάμεσα στον Θύμιο Καλαμούκη και την ομάδα του και την διοίκηση του καναλιού.

Προβλήματα τα οποία απ ΄ότι ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες θα γίνουν και η αιτία για να διακοπεί μία μακροχρόνια συνεργασία, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων ήταν δε, – σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί – , η νέα μείωση που επιχειρήθηκε να γίνει στο μπάτζετ της εκπομπής, μία μείωση που η θεοπάλαβη “συμμορία” της “Ελληνοφρένειας” φέρεται να μην δέχτηκε !

Ετσι, ο Θύμιος πήρε τ ΄όπλο του και αποφάσισε να κάνει την… τηλε-επανάστασή του και να κλείσει πίσω του την πόρτα του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου, παρά το γεονός ότι τόσο η τηλεοπτική, όσο και η ραδιοφωνική “Ελληνοφρένεια” ήταν μία από τις… σημαίες του Ομίλου και ο ΣΚΑΙ είχε ταυτίσει απόλυτα την εικόνα του, με εκείνη και το αντίστροφο βέβαια.

Από τον Ιούνιο ,λοιπόν, που λήγουν επίσημα και τα συμβόλαια που έχουν υογραφεί ανάμεσα στα παιδιά της εκπομπής και το κανάλι, η “Ελληνοφρένεια” παίρνει τα τηλεοπτικά της κουβαδάκια και μαζί με τον… θρυλικό πια Αποστόλη, πηγαίνει για άλλες τηλεοπτικές παραλίες.

Εννοείται δε, πως ,ήδη, έχει σημειωθεί κινητικότητα από μεγάλα τηλεοτπικά κανάλια, – όπως είναι ο Alpha – προκειμένου να καταφέρουν να εντάξουν στο δυναμικό τους την “Ελληνοφρένεια”. Βέβαια το θέμα είναι ποια απο αυτά τα κανάλια μπορούν να… αντέξουν την βιτριολική σάτιρα της εκπομπής !

Μία σάτιρα για γερά στομάχια και… γερά νεύρα !

Read More

And More