Sharon Stone: Μήνυση στην κατασκευαστική εταιρεία που ανακαίνισε του σπιτιού της!

Τι το ήθελε να κάνει ανακαίνιση του σπιτιού της η Sharon Stone; Η Χολιγουντιανή σταρ πλήρωσε και με το παραπάνω γνωστή κατασκευαστική εταιρία για να αναλάβει να ανακαινίσει το σπίτι της στο Beverly Hills και τώρα μετρά μόνο ζημιές. Έξαλλη, η πρωταγωνίστρια του “Βασικού Ενστίκτου” έκανε μήνυση και ετοιμάζεται για “σκληρές” διαπραγματεύσεις.
Όλα ξεκίνησαν δυο χρόνια πριν, όταν η σέξι Sharon Stone θέλησε να ανανεώσει λίγο το πολυτελέστατο σπίτι της στο Los Angeles. Προσέλαβε μια από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείας και έδωσε 225,000 δολάρια για να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές. Ανακαίνισε το προσωπικό της υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την κουζίνα και άλλους χώρους. Και μόλις δυο χρόνια μετά, το οίκημα βγάζει συνεχώς βλάβες.

Σύμφωνα με την έκθεση του TMZ, ο έλεγχος της ενδοδαπέδιας θέρμανσης τοποθετήθηκε στο μπάνιο, με το ίδιο το μπάνιο να έχει συνεχώς διαρροές. Ενώ, έγινε και επέκταση των δωματίων για την οποία η Stone ενημερώθηκε πως η εταιρεία δεν πήρε ποτέ νόμιμη άδεια, ώστε να προχωρήσει στο σχεδιασμό της.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις παρατυπίες, αλλά και τις βλάβες που παρουσιάζονται κάθε τρεις και λίγο, η Stone κινήθηκε νομικά. Η εταιρεία, μάλιστα δεν απάντησε ποτέ στα αιτήματά της και αυτή η έλλειψη επαγγελματισμού την έκαναν να εκνευριστεί ακόμη περισσότερο!

Read More

And More