Shaya Hansen: Φωτογραφίζεται με το Δανό μπαμπά της

Ένας ψηλός, κομψός και χαμογελαστός κύριος. Είναι ο μπαμπάς της Shaya Hansen, Vagn. Τον είδαμε πρόσφατα μαζί με την τραγουδίστρια στην εκπομπή Tatiana Live (δες εδώ βίντεο). Παρότι 59 ετών, αποπνέει απίστευτη ζωντάνια, ενώ τα γαλάζια του μάτια εκπέμπουν καλοσύνη. «Το μυστικό που με κρατάει νέο είναι πως κάθε εβδομάδα πηγαίνω και χορεύω salsa με την παρέα μου», λέει ο ίδιος γελώντας στον δημοσιογράφο του People, Μαρίνο Βυθούλα. Σε άπταιστα αγγλικά.

O Vagn ζει στο Snekkersten, ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Δανίας, ενώ επισκέπτεται δύο με τρεις φορές το χρόνο την Ελλάδα για να δει τη Shaya. Ωστόσο, δεν μου κρύβει πως η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου στο μέλλον θα ήθελε να ζήσει μόνιμα.

«Το σπίτι μου στη Δανία το νοικιάζω, ενώ πριν από λίγα χρόνια αγόρασα ένα σπίτι στο Νατάλ της Βραζιλίας. Δεν μου αρέσει η στασιμότητα και προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο συχνά μπορώ. Ευτυχώς, λόγω δουλειάς (σ.σ. είναι IT manager και συνεργάζεται ως freelancer με διάφορες εταιρείες), έχω το προνόμιο να κανονίζω τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές μου όπως εγώ θέλω. Για δύο χρόνια παρακολούθησα στο πανεπιστήμιο της Δανίας μαθήματα θετικής ψυχολογίας, πήρα πτυχίο και συνεχίζω ακάθεκτος σε περαιτέρω σπουδές»,διηγείται.

«Ο πατέρας μου πάντα θέλει να βρίσκει κάτι καινούριο για να ασχολείται» τον συμπληρώνει η Shaya. Τα τελευταία πέντε χρόνια o Vagn Hansen έχει δεσμό με τη Liza, μια Γαλλοκαναδέζα φυσιοθεραπεύτρια, κάτι που δεν χαροποιεί μόνο εκείνον, αλλά και τη Shaya.

«Επιτέλους, βρέθηκε μια γυναίκα που να του κινεί τόσο το ενδιαφέρον ώστε να μένουν μαζί τόσα χρόνια. Μια γυναίκα που της αρέσει η περιπετειώδης ζωή του. Ο μπαμπάς μου είναι υπερ-δραστήριος. Εκτός από τη δουλειά του, τραγουδάει σε χορωδία γκόσπελ και παρακολουθεί σεμινάρια music management, μαθαίνει πράγματα για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία και τα μεταφέρει σε μένα. Ποιος ξέρει, στο μέλλον μπορεί να συνεργαστούμε. Ειδικά στον καινούριο μου δίσκο, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, με βοήθησε πολύ» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια, που είναι περήφανη για τον μπαμπά της και του δείχνει την αγάπη και την τρυφερότητά της καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Read More

And More