Shaya: ”Στις σημερινές περσόνες υπάρχει κάτι fake!”

H Shaya στο νέο της βίντεο κλιπ, καλείται να υποδυθεί μια σέξι γυναίκα ”In your eyes”, που φοράει μόνο εσώρουχα και κρατάει μαστίγιο. Με αφορμή αυτό, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ”Down Town” και μίλησε για την απόφασή της να μείνει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Με μια γιαγιά που κατάγεται από την Γριλανδία, ένα παππού από την Νότια Αμερική και πατέρα Έλληνα, η Shaya είπε: ”Στα 18 μου αποφάσισα ότι μου κάνει ο ελληνικός τρόπος ζωής κι ότι θα επιδιώξω καριέρα ως perfomer. Στα 17 μου βρισκόμουν στην Καβάλα, σε ένα χώρο με DJ set κι από πάνω μια μικρή σκηνή. Η ιδιοκτήτρια με είχε ακούσει να τραγουδάω, της άρεσα κι έτσι μια μέρα μου ανακοίνωσε ότι την επομένη βγαίνω. Είπα το ”Maria Maria” του Santana, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω το μικρόφωνο από το τρακ.”

Η Shaya αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Gazoo και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Resurrection. Μεγάλο μέρος μάλιστα, των στίχων και της μουσικής, το έχει γράψει η ίδια και δήλωσε πως το αποτέλεσμα αντανακλά απολύτως τον εαυτό της.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι στις σημερινές περσόνες υπάρχει κάτι fake και η ίδια θαυμάζει πολύ την Aretha Franklin, την Whitney Houston και την Τina Turner, γιατί για τη Shaya, είναι πιο αληθινές κι όχι τόσο ”φτιαγμένες”. Σχετικά με τις Ελληνίδες του χώρου, δήλωσε ότι επαναπαύονται. ”Λένε ”ΟΚ, είμαι σταρ εδώ” και δεν προσπαθούν άλλο, να ανεβάσουν το επίπεδο”.

Πώς αντιμετωπίζει όμως, τη δημοσιότητα; ”Η απότομη έκθεση στη δημοσιότητα με είχε τρομάξει, κυρίως όταν ήμουν στις Hi-5, σε σημείο που μερικές φορές σκεφτόμουν ακόμη και το να βγω μέχρι το σούπερ – μάρκετ. Πλέον έχω συνηθήσει. Παραδέχομαι ότι είναι όμορφο να εισπράττεις πολλή αγάπη. Αυτό μου τονώνει την αυτοπεποίθηση.”

Τέλος, παραδέχτηκε ότι, όπως τόσες γυναίκες, έτσι κι εκείνη, απολαμβάνει -όταν μπορεί- να ασκεί εξουσία πάνω στους άντρες. Το μεγαλύτερό της μυστικό δεν το ξέρει κανένας και τον μεγαλύτερό της φόβο, ούτε η ίδια.

Read More

And More