Shaya: Τι αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Μάνο Θεοφίλου!

Η Shaya μαζί με τον παρτενέρ της στο “Dancing on ice” Mateo Zani άφησαν για λίγο τα παγοπέδιλα τους και φωτογραφήθηκαν για τον περιοδίκο “OK!”. Και όχι μόνο! Μίλησαν για την πρώτη συνάντηση τους, αλλά και τι τους δυσκολεύει περισσότερο στο show του πάγου.

Η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fix”, μίλησε μαζί με τον παρτενέρ της για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.
Ματέο:
“Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, η Shaya ήταν σε αφωνία, όποτε δεν μπορούσαμε να μιλήσομε. Όταν γνωριστήκαμε καλύτερα, κατάλαβα ότι είναι ένα υπέροχο άτομο και μια επιμελής μαθήτρια.”
Shaya: “Από το πρώτο πεντάλεπτο κατάλαβα ότι θα περνούσαμε καλά μαζί. δήλωσαν χαρακτηριστικά στο περιοδικό “OK!”.

Τι τους δυσκολεύει περισσότερο;
Shaya: “Εκτός από τις φιγούρες… Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο είναι ο συγχρονισμός με τον παρτενέρ σου.
Ματέο: “Η Shaya αγάπησε πάρα πολύ το πατινάζ και θέλει να βελτιώνεται συνεχώς όχι μόνο για το σόου , αλλά επειδή αγαπάει αυτό που κάνει… Τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά στον πάγο και αυτό φαίνεται και στις χορογραφίες μας.”

Η ίδια μίλησε ακόμα για τις “Hi 5” και τον φόβο μετά την διάλυση τους και εξομολογήθηκε: “ ‘Ήταν πολύ τρομακτικό, όταν ξέρεις ότι αυτό που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου είναι να τραγουδάς τρομοκρατείσαι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μη το ξανακάνεις.”

Η Shaya αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να μιλάει για την σχέση της με τον Μάνο Θεοφίλου: “Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Θα μιλήσω όταν θα έχω πάρει την απόφαση να παντρευτώ. Τότε όχι απλά θα το πω, αλλά θα θέλω να το ξέρει όλος ο κόσμος, γιατί νιώθω ότι ο γάμος είναι σαν μια γιορτή όπου γιορτάζεις τον έρωτα σου.”

Τι είναι εκείνη o Mάνος Θεοφίλου: “Είναι ο καλύτερος μου φίλος. Με έχει στηρίξει από την αρχή. Τότε που δεν με πίστευε κανένας, εκείνος ήταν εκεί για μένα”.

Τέλος η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε αν έχει συναντηθεί με την μητέρα του αγαπημένου της, που δεν είναι άλλη από την γνωστή τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου και αν της έχει δώσει κάποια συμβουλή: “Έχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να ακούσω κάποια συμβουλή. Θα ήταν υπέροχο να είχα κάποτε στο μέλλον την ευκαιρία να μου δώσει μια συμβουλή η Χαρούλα Αλεξίου.”


Διάβασε περισσότερα στο “OK!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More