Shaya: Το άλμπουμ του γάμου της με τον Θοδωρή Παπαντώνη και η βάφτιση του γιου τους! [pics]

Τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στο κύμα ανέβηκαν την Κυριακή η Shaya και ο άντρας της ζωής της και πατέρας του παιδιού της Θοδωρής Παπαντώνης! Το ζευγάρι που είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στο Νυδρί της Λευκάδας αλλά και να βαφτίσει τον καρπό του έρωτά του, τον μικρό του πρίγκιπα, που πήρε το όνομα Jason.

H τραγουδίστρια ξεκίνησε από νωρίς την προετοιμασία έτσι ώστε να είναι όλα τέλεια την πιο όμορφη μέρα της ζωής της! Το νυφικό της επέλεξε να είναι  θα  τον Οίκο Τρανούλη και συγκεκριμένα το έχει επιμεληθεί η σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη. Το φόρεμα έχει μεγάλη ουρά και ανοιχτή πλάτη και θα ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και στο στυλ του γάμου που έχει επιλέξει με τον καλό της. Τα βαπτιστικά του μικρού Ιάσωνα επιμελήθηκε ο Στέλιος Μανωλάς από τη Stova Bambini

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία παραδοσιακά με βάρκα ενώ τα μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της, σε ελαφριά κύματα! Ενώ, εκεί την περίμεναν οι άντρες της ζωής της, ο αγαπημένος της Θοδωρής με τον γιο τους και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Βερύκιος και ο Διονύσης Πυρομάλλης. Ενώ, μετά το γάμο τελέστηκε και η βάφτιση του μικρού Jason!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More