Shaya: Το λαμπερό party γενεθλίων και ο ξέφρενος χορός με την πρώην “Hi-5” Μαρλέν Αγγελίδου! Φωτογραφίες

Στο Shamone, το club του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι, γιόρτασαν τα γενέθλια τους η Shaya, ο σχεδιαστής κοσμημάτων, στυλίστας και κουμπάρος της, Διονύσης Πυρομάλης, και ο Haris Mos, Director του Searchin με τον dj Freespirit.

Επίσης, την ίδια βραδιά, ακούστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι “Shamone”, που γράφτηκε για τα 8α γενέθλια του club. Το τραγούδι ερμηνεύει η Shaya, ενώ τους στίχους υπογράφει η Ναταλία Γερμανού και την μουσική ο Arcade.

Το κοινό χάρισε στην τραγουδίστρια το πιο θερμό χειροκρότημά του, ενώ έδειξε να ενθουσιάζεται από το νέο single της, το οποίο αναμένεται να γίνει mega hit και να παίζεται παντού το επόμενο διάστημα.

Οι τρεις εορτάζοντες έσβησαν τις τούρτες τους χωρίς να αποκαλύψουν, μέσα από τα κεράκια τους, τις ηλικίες τους, δείχνοντας ευδιάθετοι και σε πολύ ανεβασμένη διάθεση. Με την παρουσία τους τους τίμησαν αρκετοί φίλοι τους, μεταξύ των οποίων και η Μαρλέν Αγγελίδου, η οποία συμμετείχε μαζί με τη Shaya στις Hi-5, που έκανε μεγάλη επιτυχία πριν από αρκετά χρόνια.

Μπορεί το συγκρότημα να διαλύθηκε στο πικ της καριέρας του, ωστόσο, οι δυο τραγουδίστριες φαίνεται πώς διατηρούν άψογες σχέσεις και συνεχίζουν να κάνουν παρέα και, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φροντίζουν να βρίσκονται και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Οι δυο τους ξεφάντωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο frontman του συγκροτήματος Enorasis, Γιώργος Ελευθεράκης.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρλέν Αγγελίδου-Διονύσης Πυρομάλης-Shaya

Μαρλέν Αγγελίδου-Γιώργος Ελευθεράκης-Shaya

Φώτης Σεργουλόπουλος-Shaya

Haris Mos-Διονύσης Πυρομάλης-Shaya

Haris Mos-Διονύσης Πυρομάλης-Shaya

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More