Το λαμπερό fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες και βίντεο!

Ένα υπέροχο fashion show γεμάτο από Ελλάδα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού. Το δέος των ιερών μαρμάρων του Ηρωδείου σε συνδιασμό με τις άριες και τις υπέροχες δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου έκαναν το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από μαγευτικό!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Πολυξένη Κωστέτσου παρουσίασν την συλλογή Vassilios Kostetsos Spring Summer 2019 Haute Couture “Narcissus” . Η καινούργια συλλογή για την  Άνοιξη Καλοκαίρι 2019 Vassilios Kostetsos είναι εμπνευσμένη από τον «Νάρκισσο» και την αρχαία μυθολογία της Ελλάδας.

Μια συλλογή με λουλούδια απλικαρισμένα πάνω σε θηλυκές  δημιουργίες αλλά και γεωμετρικά σχέδια από αγγεία επάνω σε φορέματα αλλά και στην ανδρική σειρά επάνω σε ζακέτες και μαγιό.Λεπτομέρειες από Μαιάνδρους σε αθλητικές γραμμές αλλά και μπλούζες και βραδινά σακάκια. Χρώματα όπως το χρυσό, το εκρού ,το μπεζ αλλά και παστέλ.

Ένα μπουκέτο από πανέμορφα μοντέλα περπάτησαν με τα υπέροχα ρούχα του σχεδιαστή ο οποίος είχε δίπλα του και τους παλιούς του συνεργάτες όπως τον Νίκο Παπαδάκη,την Βίκυ Κουλιανού, την Μαρίνα Τσιντικίδου, τον Τρύφωνα Σαμαρά και πολλούς άλλους

Δες φωτογραφίες και βίντεο

 

Με την Μαρίνα Τσιντικίδου και την Βίκυ Κουλιανού

Ο Τρύφωνας Σαμαράς που επιμελήθηκε τα μαλλιά των μοντέλων

Στα καμαρίνια

Εύη Βατίδου

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον αδελφό της

Έμυ Λιβανίου

Νίκος Παπαδάκης

 

Χριστίνα Παπά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ TLIFE

Read More

And More