Σια Κοσιώνη: Δείτε τη για πρώτη φορά ντυμένη νύφη! – Η φωτογραφία από τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη που ελάχιστοι πρόσεξαν

Καλεσμένη στην εκπομπή Direct, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Τάκης Χατζής επισκέφθηκε την γνωστή πολιτικό στο σπίτι της και εκεί μίλησαν για όλα, για την καραντίνα, τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημόσιο, για τα εγγόνια της αλλά και την νύφη της Σία Κοσιώνη στην οποία παραδέχτηκε ότι έχει μεγάλη αδυναμία.

Στο σημείο όπου καθόταν η Ντόρα Μπακογιάννη ακριβώς πίσω της στο πλάνο υπήρχε ένα έπιπλο πάνω στο οποίο η πολιτικός είχε τοποθετημένες κάποιες φωτογραφίες της οικογένειας.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε μια παρατήρηση. Η παρουσιάστρια πρόσεξε πως ανάμεσα στις φωτογραφίες υπήρχαν και κάποιες της Σίας Κοσιώνη από τον γάμο της οι οποίες μάλιστα ήταν τοποθετημένες δίπλα στη μητέρα της πολιτικού, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες με τη Σία Κοσιώνη να είναι ντυμένη νύφη.

Θυμίζουμε πως ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη με τη γνωστή δημοσιογράφο πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο.

 

Read More

And More