Σία Κοσιώνη: Είναι μια δραστήρια μαμά! Πρωινή βόλτα με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Αναμφισβήτητα, η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες στο είδος της, γεγονός που έχει καταφέρει με επιμονή και σκληρή δουλειά. Η οικοδέσποινα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα μαζί με τους συνεργάτες της προκειμένου να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τις τρέχοντες εξελίξεις.

Πέρα από μία άψογη επαγγελματίας η Σία Κοσιώνη είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και δραστήρια μητέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και ο γιος τους, Δήμος, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Ο μικρός γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 και πλημμύρισε τη ζωή τους με απέραντη ευτυχία.

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να έχει δεκάδες υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα της, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τον γιο της. Δεδομένου ότι πλέον ο καιρός είναι καθημερινά ηλιόλουστος μαμά και γιος επιλέγουν να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας και να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Με sporty look περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας, με την Σία Κοσιώνη να χαιρετά και να μιλά με τους περαστικούς που τη σταματούσαν.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More