Σία Κοσιώνη: Έβλεπε τον Κώστα Μπακογιάννη να κάνει δηλώσεις κι… έλιωνε! [video]

Ο Κώστας Μπακογιάννης θριάμβευσε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων. Ωστόσο, πάει στον δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή, έχοντας αντίπαλο τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ο ίδιος είδε το ποσοστό του να ξεπερνάει το 40% και να είναι πολύ κοντά στο να αναδειχθεί ως ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων.

«Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Επειδή έχω μια συγκίνηση θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη αυτή την καταπληκτική μας ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους, αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γερουλάνο, στον κ. Ηλιόπουλο και στον κ. Σοφιανό. Ναι, αξίζουν το χειροκρότημά μας γιατί επέδειξαν έμπρακτα πολιτικό πολιτισμό» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης και τόνισε: «Από εκεί και πέρα κάθε ψήφος είναι ευθύνη, κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη, κάθε ψήφος είναι εντολή. Κι εμείς συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόλις το α’ ημίχρονο. Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και όλες οι Αθηναίες να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη. Και θέλουμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί για μία πόλη η οποία μας ενώνει όλους. Να είστε καλά, πάμε δυνατά για την ερχόμενη Κυριακή».

Κάποια στιγμή, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ο σκηνοθέτης στον ΣΚΑΪ βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να έχει «δίπλα – δίπλα» τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη. Η ευτυχία δεν έλειπε από τα πρόσωπα και των δύο. Ο Κώστας Μπακογιάννης με ένα πλατύ χαμόγελο να πανηγυρίζει για τη διαφαινόμενη νίκη του, η Σία Κοσιώνη με χαμόγελο ευτυχίας και καμάρι να παρακολουθεί τον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού τους.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο έρωτας και ο βήχας, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, δεν κρύβονται!

Read More

And More