Σία Κοσιώνη: Full time μανούλα! Οι βόλτες με τον γιο της Δήμο στα βόρεια προάστια [pics]

Μπορεί να έχει καθημερινά ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο η Σία Κοσιώνη πάνω απ’ όλα είναι μια τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πάντα βρίσκει χρόνο να τον περνά με τον άντρα της και Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη αλλά και με τον γιο τους, Δήμο, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού. Ο μικρός Δημοσθένης είναι σχεδόν δύο ετών και όπως καταλαβαίνεις είναι ο πρωταγωνιστής στο σπίτι!

Τα Σαββατοκύριακα ειδικά είναι αφιερωμένα στον μικρό της πρίγκιπα! Η Σία Κοσιώνη λατρεύει να πηγαίνει βόλτες με τον Δήμο αλλά και να παίζουν αμέτρητα παιχνίδια στο σπίτι. Μπορεί τις καθημερινές να είναι η ανκοργούμαν του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, αλλά στα “ρεπό” της είναι μια… full time μαμά!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε, πριν μερικές μέρες, την Σία Κοσιώνη μαζί με τον γιο της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν βόλτες! Η παρουσιάστρια με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πήγε στα βόρεια προάστια για τα απαραίτητα ψώνια και δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον μικρό Δήμο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More