Σία Κοσιώνη: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τα στολίδια της – “Ένα από αυτά τα… «τίποτα ιδιαίτερο» που καμιά φορά λατρεύεις”

Η Σία Κοσιώνη  μπορεί να έχει μία απαιτητική καθημερινότητα, όμως δεν χάνει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media και να μοιραστεί μαζί τους διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της, τόσο την προσωπική όσο και την προσωπική.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων δημοσίευσε στο προφίλ της ένα μέρος από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της δεν επρόκειτο για μια τυχαία πλευρά, αλλά για εκείνο το σημείο όπου υπάρχουν τα αγαπημένα της στολίδια, τα οποία είναι αγορασμένα από την Ιερουσαλήμ.

“Τα κουδουνάκια από την Ιερουσαλημ! Ένα από αυτά τα… «τίποτα ιδιαίτερο» που καμιά φορά λατρεύεις. Τα αγόρασα πριν από ένα γύρισμα από την αρμένικη συνοικία της παλιάς πόλης και τα κουβαλούσα ως το τέλος της μέρας, στο ταξίδι η βαλίτσα μου δεν σταμάτησε να κάνει γκλιν γκλον, περίμενα λίγο παραπάνω στον έλεγχο για να ελεγχθούν τα «ύποπτα» μεταλλικά αντικείμενα, αλλά τα βλέπω κάθε χρόνο στο δέντρο μας, τα θαυμάζω, θυμάμαι και χαμογελώ! Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τα αγαπώ!”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More