Σία Κοσιώνη: Η συνάντηση με γνωστή δικηγόρο [pics]

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας βύθισε στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μέσα σε αυτό το δυσάρεστο για όλη την οικογένεια κλίμα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη αποφάσισαν να αναβάλλουν για 40 μέρες το γάμο τους, που θα γινόταν στις 10 Ιουνίου.

Λόγω της εγκυμοσύνης της άνκορ-γούμαν του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Σαντορίνη. Ωστόσο, τα σχέδιά τους θα μείνουν για λίγο πίσω καθώς η Σία Κοσιώνη θέλει να σεβαστεί το πένθος της οικογένειας του μέλλοντα συζύγου της και πατέρα του παιδιού της ενώ την ίδια ώρα ο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας θέλει να τιμήσει τη μνήμη του παππού του.

Την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ συνάντησε πρόσφατα η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου και δεν αρνήθηκε να ποζάρουν μαζί και βλέπουμε ότι η φουσκωμένη κοιλιά της πια δεν κρύβεται. Η γνωστή νομικός, που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο πλατό της η εκπομπή Tatiana Live, ευχήθηκε στην Σία Κοσιώνη τα καλύτερα για τον ερχομό του παιδιού της.

Πηγή φωτογραφών: facebook Γιάννας Παναγοπούλου

Read More

And More