Σία Κοσιώνη: Καλοκαιρινή απόδραση στην Κυλλήνη!

Τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά της και τον μικρό της μπόμπιρα, τον Δήμο απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 17 Ιουλίου ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά γεμάτη ειδήσεις και πλούσιο ρεπορτάζ και έφυγε για διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Από την ημέρα που έγινε μητέρα, η Σία Κοσιώνη έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού Δήμου, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη ευτυχία της! Πλέον, ο ίδιος είναι 2,5 ετών και χαίρεται τα παιχνίδια μαζί με τη μητέρα του και φυσικά τον ήλιο, τη θάλασσα και τα παιχνίδια στο νερό. Έτσι, η Σία Κοσιώνη επέλεξε οι διακοπές να ξεκινήσουν από την Κυλλήνη και ένα εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα που συνδύαζε τα πάντα για τον γιο της.

Η Σία μάλιστα ανέβασε και μερικές φωτογραφίες από τις φετινές καλοκαιρινές της περιπέτειες, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά της σε όλους όσους εργάζονται αυτό το καλοκαίρι κάτω από δύσκολες συνθήκες και αναγκασμένοι να τηρούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία. “Μάσκες μέσα, έξω, στο λιοπύρι, στην κουζίνα, παντού. Οργάνωση, διάθεση, ευγένεια. Αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι των «ειδικών συνθηκών» αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα των ανθρώπων του ελληνικού τουρισμού που όχι μόνο μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς, αλλά διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο”, έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

 

Read More

And More