Σία Κοσιώνη: “Κάνουμε αγώνα να είμαστε ασφαλείς για να σας ενημερώνουμε”

Μένουμε σπίτι και προσέχουμε για να είμαστα ασφαλείς αλλά κάποιοι συνάνθρωποί μας γιατροί, αστυνομικοί νοσηλευτές εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία δουλεύουν ώρες προκειμένουν να εξυπηρετήσουν αλλά και να ενημερώσουν το γενικό σύνολο.

Ένας από αυτούς είναι και η Σία Κοσιώνη η οποία μας ενημέρωσε πως στον κανάλι δίνουν αγώντα προκειμένου να έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον και να ενημερώνουν τον κόσμο μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπες.

Διάβασε όσα έγραψε:

“Θέλω να ξέρετε ότι στον ΣΚΑΙ δίνουμε μια αληθινή μάχη, επιστρατευοντας μια σειρά από μέτρα, τεχνολογικά εργαλεία και μεθόδους, για να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Προσέξτε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας, μείνετε σπίτι κι εμείς θα σας κρατάμε συντροφιά και θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα θέλετε να ξέρετε μέσα από την τηλεόραση σας. Θέλω να μου στέλνετε τις ερωτήσεις σας, τις απορίες σας. Για όλα. Θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς για να έχετε απαντήσεις. Για όσο τουλάχιστον είμαι υγιής κι εγώ! Και μην ξεχνάτε: Στο τέλος θα πάνε όλα καλά! 🤞🤞🤞#stayhome #staysafe #wearehere #coronavirus