Σία Κοσιώνη: Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στην οικογένειά της [pic]

Η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πιο κομψές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην δουλειά της και αυτός είναι και ο λόγος που ότι και να της συμβαίνει ποτέ δεν φεύγει από το πόστο της. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η Σία έχει δει την ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο.

Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της Κώστα Μπακογιάννη, ενώ λίγους μήνες μετά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους με τον καλύτερο τρόπο. Ο πρίγκιπάς τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και τα Σαββατοκύριακα είναι φυσικά αφιερωμένα σε εκείνον.

Η χθεσινή Κυριακή ήταν ηλιόλουστη και γινόταν να μείνει ανεκμετάλλευτη. Έτσι λοιπόν, η οικογένεια Μπακογιάννη αποφάσισε να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας και να απολαύσει την βόλτα του στον Εθνικό Κήπο. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο της μαμάς όσο και του γιου ήταν οι δεκάδες πάπιες που υπάρχουν εκεί. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More