Σία Κοσιώνη: Παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο – Στο πλευρό της ο Κώστας Μπακογιάννης, η μητέρα και η πεθερά της

Την παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου «Μια άλλη Ιστορία» έκανε η Σία Κοσιώνη στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ, το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε στο πλευρό της την οικογένειά της και γνωστούς δημοσιογράφους οι οποίοι την τίμησαν με την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Από το πλευρό της Σίας Κοσιώνη δεν θα μπορούσε να λείψει ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, η μητέρα της, Δήμητρα και η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Το παρών, επίσης, στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πάνος Σόμπολος, ο Παύλος Τσίμας και πολλοί άλλοι.

Στόχος του βιβλίου είναι να διδάξει στα παιδιά την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων αλλά κυρίως την αξία της ίδιας της ενημέρωσης.

«Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις διορθώσεις», ανέφερε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η Σία Κοσιώνη.

Φωτογραφίες: NDP

Ανάρτηση για το νέο βιβλίο με την υπογραφή της Σίας Κοσιώνη έκανε στο instagram η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης. Μπράβο σου», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis)

Read More

And More