Σία Κοσιώνη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία μετά την εισβολή των Ρώσων σε αυτή.

Σε όλες τις χώρες οργανώνονται δράσεις προκειμένου να σταλθεί βοήθεια στους ανθρώπους που είδαν τις ζωές τους να διαλύονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα όπου στα πλαίσια της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε» συγκεντρώνονται καθημερινά τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για να σταλθούν στην Ουκρανία.

Η Σία Κοσιώνη, είναι από τα άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν στη δράση αυτή. Εκεί, είχε και μια συνάντηση με μια γυναίκα  από την Ουκρανία η  οποία έχει δυο γιους στο μέτωπο του πολέμου αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει χάσει την επικοινωνία μαζί τους. Ωστόσο, βρήκε το κουράγιο να προσφέρει μια τσάντα με κάλτσες για τους στρατιώτες.

Η Σία Κοσιώνη που συγκλονίστηκε από την ιστορία της, της χάρισε μια αγκαλιά η οποία απαθανατίστηκε σε μια φωτογραφία που στη συνέχεια δημοσίευσε στο Instagram γράφοντας:

«Αυτή η γυναίκα είναι από την Ουκρανία. Έχει εκεί δυο γιους. Και οι δυο πολεμούν. Ούτε ξέρει πού βρίσκονται ούτε τους βρίσκει σε κανένα τηλέφωνο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του @oloi_mazi_boroume έφερε μια τσάντα γεμάτη κάλτσες για τους στρατιώτες, όπως μου είπε, κλαίγοντας με λυγμούς. Αυτά…»

Read More

And More