Σία Κοσιώνη: Τα παιχνίδια με τον γιο της λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι μια αφοσιωμένη επαγγελματίας που περνά αρκετές ώρες στη δουλειά της ωστόσο, φροντίζει πάντα σε πρώτο πλάνο να βάζει την οικογένειά της και κυρίως τον γιο της Δήμο.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ 

προσπαθεί να αφιερώνει στον μικρό Δήμο όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται μιας και θεωρεί πως πρέπει να είναι παρούσα σε όλες τις φάσεις της ζωής του, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε μια αρκετά ευαίσθητη ηλικία, ώστε να μην υπάρχουν κενά στη σχέση τους. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που παίρνει τον γιο της και στη δουλειά της. Μια τέτοια μέρα ήταν και η σημερινή αφού μετά το σχολείο, η Σία Κοσιώνη πήρε τον γιο της μαζί της στο γραφείο όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές αγκαλιές πριν εκείνη βγει στο δελτίο ειδήσεων.

Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε και μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας, «Απ’ το σχολείο στο γραφείο!».

«Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

 Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Read More

And More