Σία Κοσιώνη: Το μήνυμα της σε όλες τις αγχωμένες μαγείρισσες!

Στο σπίτι με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο θα γιορτάσει φέτος, λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μπορεί καθημερινά να δουλέυει αρκετές ώρες για την ενημέρωση των πολιτών, τα δύσκολα όμως για εκείνη φαίνεται πως δεν είναι στο ρεπορτάζ αλλά… στην κουζίνα.

Συγκεκριμένα, τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις η Σία Κοσιώνη έβαψε με τον γιο της τα κόκκινα πασχαλινά αυγά και απόψε θα ετοιμάσει την κλασική μαγειρίτσα. «Επιχείρηση φρικασέ. Ποιο δελτίο; Εδώ είναι τα δύσκολα! Καλή Ανάσταση σε όλους! ΥΓ: Και καλή επιτυχία σε όλες εμάς τις αγχωμένες μαγείρισσες!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από την προετοιμασία για τη μαγειρίτσα της.

Με χιούμορ είχε αντιμετωπίσει όμως, και το βάψιμο των κόκκινων αυγών, η Σία Κοσιώνη. «Βάψαμε και φέτος τα αυγουλακια μας! Και μαζί το μισό σπίτι…», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία με τα κατορθώματα του γιου της!

Read More

And More