Σία Κοσιώνη VS Μάρα Ζαχαρέα! Η μάχη των ειδήσεων των 8.00 έχει πλέον έντονο άρωμα γυναίκας…

Μάρα Ζαχαρέα VS Σία Κοσιώνη… Σϊα Κοσιώνη VS Μάρα Ζαχαρέα… Οι δύο κυρίες της ενημέρωσης από σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή θα διασταυρώνουν τα τηλεοπτικά τους ξίφη, για τα… μάτια μας μόνο!

Ναι, από σήμερα η μάχη της ενημέρωσης των 8.00 αποκτά έντονο άρωμα γυναίκας! Βλέπεις, μετά την… “μετακόμιση” των δελτίων και του Alpha, αλλά και του ΑΝΤ1 στις 7.00 το απόγευμα, η Μάρα Ζαχαρέα ήταν η μόνη στην ιδιωτική τηλεόραση που είχε μείνει πιστή στο ραντεβού της μαζί μας καθημερινά στις 8.00 μ.μ.

Τα δεδομένα ,όμως, από σήμερα αλλάζουν! Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ πλέον δεν θα βγαίνει στον αέρα κάθε βράδυ στις 9.00, αλλά στις 8.00, αφαιρόντας ουσιαστικά το προνόμιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, να παίζει μόνο του,μη έχοντας ανταγωνισμό, σε ότι έχει να κάνει πάντα με τα ενημερωτικά προγράμματα.

Ετσι, αύριο το πρωί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε σε ποια κυρία οι τηλεθεατές θέλησαν να δώσουν την ψήφο της εμπιστοσύνης και της προτίμησής τους!

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ σε ότι αφορά στην αλλαγή ώρας μετάδοσης του κεντρικού τους δελτίου ειδήσεων:

«Στις 13 Φεβρουαρίου αλλάζει… η ώρα. Τίποτα άλλο. Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται στις 20.00.

Με την ίδια μαχητικότητα, την ίδια αντίληψη, τις ίδιες αξίες.
Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ και οι καταξιωμένοι αναλυτές του, που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη του κοινού θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης στις 20.00.
Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο, με άποψη και θάρρος.
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο δείκτης της ενημέρωσης δείχνει το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 8 με τη Σία Κοσιώνη…»

Read More

And More