Σίγουρα δεν έχεις ξανά δει έτσι τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Όλοι ξέρουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας άνθρωπος και ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων… Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που δεν τους αρέσει να προκαλούν και που δεν μας έχει μάθει στις… εκπλήξεις! Παρόλα αυτά, το τόλμησε κι έκανε την απόλυτη ανατροπή!

Ναί, ναί έφτασε η στιγμή λατρεμένη να δεις τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως δεν τον έχεις ξανά δει! Να δεις τον Μιχάλη με ένα άλλο πρόσωπο! Πως έγινε αυτό; Ο Μιχάλης την πήρε την μεγάλη απόφαση και πάει… “Ελληνοφρένεια”! Ο Μιχάλης εμφανίζεται στην λατρεμένη εκπομπή του Alpha, μιας και αποφάσισε ο “Μπαλούρδος” να μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” με ένα διαφορετικό τρόπο!

Ο Μπαλούρδος ,λοιπόν, αποφασίζει να διοργανώσει το δικό του talent show, προκειμένου να αναδείξει απόψει νέα… ταλέντα μέσα από την “Ελληνοφρένεια” του Alpha. Από οντισιόν περνούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Σούλη Ανατολή και ο δικός μας Τσολιάς!

Ειδικότερα, ο Τσολιάς ερμηνεύει, σε δική του διασκευή, το τραγούδι τού Μιχάλη Χατζηγιάννη «Αν μου τηλεφωνούσες», με τον ίδιο τον καλλιτέχνη να τον συνοδεύει στην κιθάρα.

Read More

And More