“Sila” – “Asi” : Τι έδειξε το κοντέρ της τηλεθέασης ;

Ακόμα ένα τηλεοπτικό ντέρμπι ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 ξεκίνησε ! Ενα ντέρμπι το οποίο θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι και αναμένεται να ανάψει μεγάλες φωτιές στα δύο τηλεοπτικά στρατόπδα. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για το ντέρμπι με… άρωμα Τουρκίας που άρχισε χθες το βράδυ με τις δύο σειρές , “Sila” και “Asi”, να κατεβαίνουν στο… γήπεδο του prime-time και να τα δίνουν όλα !

Τα δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια αποφάσισαν αυτό το καλοκαίρι να αναμετρηθούν με τον… τυφώνα Euro 2012, εντάσσοντας στο πρόγραμμά τους δύο καθαρόαιμα “σαπούνια” με πολύ ίντριγκα, πάθος, έρωτα και με επίσης πολλά ένοχα μυστικά, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν όλο το γυναικείο κοινό που δεν υποκλίνεται κάθε βράδυ στην στρογγυλή θεά !

Ετσι ,λοιπόν, την πρώτη made in Turkey αναμέτρηση των 9.00 μ.μ. την είχαμε χθες και έχει ενδιαφέρον να δούμε για το ποιος πήρε το προβάδισμα στους πίνακες τηλεθέασης της AGB – Nielsen .

Η… νεόφερτη “Sila” (με την έννοια πως το δικό της παραμύθι ξεκίνησε μόλις προχθές το βράδυ…) έκλεψε απ ΄ότι δείχνουν τα μηχανάκια και τις εντυπώσεις, αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης, μιας και κέρδισε κατά μέσο όρο 22,9%, στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών 20,5%, ενώ στο ηλικιακό κοινό εκείνο που σημείωσε και το μεγαλύτερο σουξέ, ήταν το γυναικείο κοινό από 15-34 ετών, όπου και χτύπησε μέχρι και το 38,9% !

Το “Asi” τώρα από την πλευρά του ΑΝΤ1 κινήθηκε σαφέστατα σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα, μιας και σε ότι έχει να κάνει με τον μέσο όρο τηλεθέασης δεν μπόρεσε καν να περάσει το 20,0% και έπιασε το 18,6%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών κινήθηκε επίσης πολύ χαμηλά αγγίζοντας μόλις και μετά βίας το 11,1%, και τέλος στα ηλικιακά κοινά εκείνα που τα πήγε καλά και έσπασε το φράγμα του 30,0%, ήταν στο κοινό από 45-64 ετών (πολύ μεγαλύτερο δηλαδή σε σύγκριση με το κοινό στα οποίο κέρδισε τηλεοπτικό έδαφος το Mega) όπου και συγκεκριμένα πήρε το 30,5% !

Οσο για το τι θα δούμε απόψε ;

“Sila” :

Οι ασυμβίβαστοι χαρακτήρες τους δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα. Οι θετοί γονείς της Σιλά μην έχοντας νέα της, ξεκινούν να την ψάξουν. Η Σιλά ψάχνει τρόπο να γλυτώσει από την κόλαση που ζει. Βρίσκει μια ευκαιρία και την αρπάζει…

“Asi” :

Ο Ιχσάν μαθαίνει ότι η Άσι δουλεύει στο κτήμα του Ντεμίρ. Ποια θα είναι η απάντησή του όμως, όταν μάθει για την οικονομική προσφορά του Ντεμίρ; Ο Τζεμάλ πώς θα κινηθεί; Η Άσι, συνεχίζει να δουλεύει στο κτήμα του Ντεμίρ. Η Ντεφνέ στο μεταξύ, στεναχωριέται πολύ όταν ο Κερίμ επιστρέφει πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Μια αναπάντεχη είδηση θα κάνει τον Ντεμίρ άνω – κάτω…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164