Sila VS Σταματίνας ! Ποια κέρδισε την πρώτη μάχη στους πίνακες τηλεθέασης ;

Μετά από πέντε ολόκληρους μήνες τηλεοπτικής απουσίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε και πάλι με… αέρα, στον τηλεοπτικό μας αέρα, αυτή την φορά ,όμως, όχι μέσα από το Alter, αλλά μέσα από τον ΑΝΤ1, κάνοντας… μπλα-μπλα στην βραδινή, καθημερινή ζώνη του καναλιού.

Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δούμε για το ποια ήταν η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης, αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη “Sila”, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου !

Η μάχη για τα μάτια της AGB-Nielsen εννοείται πως ήταν σκληρή, μιας και οι δύο αντίπαλοι της Σταματίνας έχουν… φόρα στους πίνακες τηλεθέασης και σημειώνουν σημαντικές επιδόσεις.Η “Sila” δε, κάθε βράδυ παίρνει το… χρυσό μετάλλιο από τους τηλεθεατές, καταγράφοντας μία απίστευτη κούρσα τηλεθέασης.

Η παρθενική εκπομπή ,λοιπόν, της Σταματίνας στον ΑΝΤ1, ξεκίνησε στις 9.15 μ.μ. και ολοκληρώθηκε γύρω στις 10.30 μ.μ. Η τηλεθέασή της ανά τέταρτο διμορφώθηκε ως εξής: 11,0% – 10,3% – 12,0% – 9,1% και 11,2%, ενώ ο μέσος όρος της στο σύνολο μόλις που τα κατάφερε και έπιασε την …βάση, αγγίζοντας το 10,7% και στο νεανικό κοινό το 12,2%.

Την ίδια ώρα η “Sila” εννοείται πως σάρωνε ! Η τούρκικη σειρά του Mega κατάφερε και χθες να χτυπήσει 30άρια και πιο συγκεκριμένα ; Εφτασε το 33,8% !

Οσο για το τι έγινε στην ΝΕΤ που χθες το ολυμπιακό πρόγραμμα είχε κολύμβηση ; Κυμάνθηκε στο 12,0%, ένα αρκετά καλό ποσοστό τηλεθέασης για τα δεδομένα πάντα της δημόσιας τηλεόρασης.

Read More

And More