Σίλας Σεραφείμ: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο! Σε τι επέμβαση υποβλήθηκε;

Μια μικρή ανησυχία προκάλεσε ο Σίλας Σεραφείμ στους διαδικτυακούς του φίλους εχθές Πέμπτη, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες από το νοσοκομείο. Ο γνωστός stand up comedian υποβλήθηκε σε χειρουργείο και μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει γνωστό τον λόγο. Λίγες ώρες μετά την επέμβαση, ο Σίλας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του ότι όλα πήγαν καλά και ότι επρόκειτο για διόρθωση ρινικού διαφράγματος. Μάλιστα, οι γιατροί του συνέστησαν 20 μέρες αποχή από την προπόνηση, κάτι που του προκάλεσε… απογοήτευση.

“Σύντροφοι, ο αγώνας ήταν άνισος αν κι οι γιατροί υπεράνθρωποι. Δε θέλω να περιαυτολογήσω άλλα λύγισα μόνο, όταν η νοσηλεύτρια έβγαλε τον λευκοπλάστη, απ’ το τριχωτό μου χέρι. Κατέρρευσα στο άκουσμα των 20 ήμερων αποχής απ’ την προπόνηση. Τέλος πάντων, η διόρθωση ρινικού διαφράγματος, πέτυχε.  Σας ευχαριστώ όλους!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σίλας Σεραφείμ μέσα από το νοσοκομείο.

Με το γνωστό χιούμορ του, ο Σίλας Σεραφείμ περιέγραψε την εμπειρία του, ευχαριστώντας όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά.

Read More

And More