Σίλια Ευαγγέλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το GNTM!

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε την δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν πάνω στην πλατφόρμα ποζάρουν κάνοντας ντουζ και φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους, σε μια δοκιμασία, που στόχο είχε να… γιορτάσει τη μοναδικότητα του κάθε σώματος.

Η Κέισι ήταν ο εαυτός της και παρόλο που κατά τους κριτές είναι αρκετά «σέξι», κατάφερε να αποδείξει πώς μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτό, παίρνοντας την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

Η επιλογή της κριτικής επιτροπής για το ποια διαγωνιζόμενη θα έφευγε από το σπίτι του GNTM, έγινε ανάμεσα στην Ιωάννα και τη Σίλια. Οι κριτές αποφάσισαν πώς η Σίλια ήταν εκείνη που έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου και η Ιωάννα να επιστρέφει στο σπίτι.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, η Σίλια έκανε… comeback στο Instagram. Μάλιστα, μέσα από τα instastories της έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας του STAR. Αρχικά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό σχολιάζοντας: “Happy End“, ενώ στη συνέχεια έγραψε χαρακτηριστικά: “Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες έφτασε στο τέλος του. Αλλά όπως λένε, κάθε τέλος και μία νέα αρχή. Θα ήθελε να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα θετικά σχόλια που δέχομαι. Είναι ειλικρινά συγκινητικό να λαμβάνεις μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις” .

Η Σίλια πλέον επιστρέφει στην καθημερινότητά της και κοντά στους ανθρώπους που αγαπά.

Read More

And More