Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου! Συγκλονίζει η σύζυγός του στο “Live News” – «Να θυμάστε, ο Γιάννης σας αγαπούσε όλους»

Σε απέραντη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο με την είδηση πως ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε σε ηλικία 79 ετών. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που μας χάρισε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια «έφυγε» από ανακοπή το βράδυ της Κυριακής, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν.

Η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:00 το απόγευμα από το κοιμητήριο της Κηφισιάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν άλλωστε Δημότης Εκάλης και κάτοικος Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, η σύζυγος του Μπέτυ άνοιξε την «καρδιά» της στο LIVE NEWS στο Mega.

Τα λόγια της για τον σύζυγό της, ραγίζουν «καρδιές».

«Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία, από τα μάτια του. Όσο να ‘ναι κατέπεσε με τα μάτια του. Και ίσως ήρθαν κάποια άλλα προβλήματα στην υγεία που δεν μπορούσε να δώσει τόση σημασία». Πάνω από 35 χρόνια έμειναν μαζί αγαπημένοι, ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σύζυγό του. Μόνο ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει.

«Είχε καταλάβει και… ίσως δεν ήθελε να αφήσει εμένα και την Άντα. Δεν ήθελε. Ήθελε να είναι μαζί μας. Ήταν δυνατός χαρακτήρας. Ήτανε… Μια χαρά τα πάλευε, μαζί με μένα, με την κόρη του, με την πεθερά του. Το παλεύαμε… Βλέπαμε και αυτόν τον κορονοϊό. Πάλευε».

Αγαπούσε πολύ όλους τους Έλληνες

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από μικρός πάλευε για το μεροκάματο. Όταν κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φωνή του και να μπει στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανταπέδωσε αυτήν την αγάπη.

«Αγαπούσε τη χώρα του πολύ και όλους τους Έλληνες. Σας αγαπούσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν ήθελε ποτέ να σας απογοητεύσει, αυτό να το θυμόσαστε πάντα και να τον ακούτε και να τον αγαπάτε και σας ευχαριστώ για την αγάπη που του έχετε για αυτόν γιατί πραγματικά το ίδιο αισθανότανε για εσάς».

Με τον θάνατό του σβήνει η πιο ρομαντική εποχή του ελληνικού τραγουδιού και αφήνει πίσω του μια παρακαταθήκη με 40 χρόνια δισκογραφίας.

Read More

And More