Σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα – Η επιθυμία της οικογένειας

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 31ης Μαΐου, ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο, ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία στιγμή.

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα που έχουν ξεπροβάλει στα social media τις τελευταίες μέρες και πραγματικά… ραγίζουν καρδιές.

Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου, θα γίνει η κηδεία του Πάνου Ζάρλα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς επιθυμία του Πάνου Ζάρλα, αλλά και της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Την αποκάλυψε έκανε η μητέρα του άτυχου 28χρονου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook.

Read More

And More