Σήμερα η μεγάλη συναυλία “Μια χώρα, μια φωνή” στο ΟΑΚΑ! Δες τι έγινε στα backstage

Σήμερα είναι η μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ “Μια χώρα, μια φωνή” που διοργανώνουν ο όμιλος Ant1 και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Αποστολή”, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.
Η μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε με αφορμή το “THE VOICE” και ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του, φέρνει κοντά τις μεγάλες φωνές της Ελλάδας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό… τη στήριξη των δράσεων αγάπης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε παιδιά και ευπαθείς οικογένειες.

Μια μέρα πριν τη μεγάλη βραδιά όμως, έγινε η πρόβα generale με όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες να βρίσκονται εκεί. Στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή σε πρόβα με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ εκεί βρίσκονται και ο Γιάννης Λάτσιος με την Ηλία Ψινάκη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο “Μια χώρα, μια φωνή” θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της “Αποστολής”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More