«Σήμερα ξύπνησα με κλάματα στις πέντε το πρωί. Δεν είμαι πάντα δυνατή…»

Η γνωστή κυρία της showbiz, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξομολογήθηκε τους φόβους της για όσα περνάμε αυτή την περίοδο λόγω κορονοϊού.

Ο λόγος για τη γυμνάστρια και Yoga & Pilates Instructor Νίκη Πετρουλάκη, η οποία μέσα από ένα μακροσκελές κείμενου που έγραψε, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές σκέψεις της.

Διάβασε το μήνυμά της:

«Σήμερα ξύπνησα με κλάματα στις πέντε το πρωί. Για μια στιγμή λέω στον εαυτό μου σταμάτα πως κάνεις έτσι;; θα περάσει κι αυτό, όλα περνούν δεν είναι κάτι…. Άλλοι έχουν περάσει χειρότερα… Μέσα από κάτι άσχημο πάντα βγαίνει και κάτι καλό ….Και όλα αυτά λέω στον εαυτό μου για να τον ησυχάσω. Δε σταμάτησε το κλάμα… Αποφάσισα να τ’ αφήσω να εκτονωθεί και αυτό είναι κάτι δικό μου… δεν είμαι πάντα δυνατή… Χρόνια προσπαθώ περισσότερο να είμαι αληθινή να φαίνεται ότι είμαι. Το αφήνω λοιπόν να νιώθω είμαι άνθρωπος. Να εκτονωθεί η απελπισία μου, ο θυμός, η οργή, η στεναχώρια, η ανασφάλεια… να φύγουν όλα αυτά τα συναισθήματα να τα εκφράσω γιατί υπάρχουν κι αυτά μέσα μου ναι, πονάω για όλη την φάση. Πολύ. Για όλους αυτούς που χάθηκαν για όλους που είναι άρρωστοι και όχι μόνο από τον #coronavirus. Για όλους αυτούς που νοσούν με κάτι… αυτούς που πεινάνε… για όλους αυτούς που δεν έχουν σπίτι, για όλους μας !!!! Για τα όνειρά μου που νιώθω πως γκρεμίστηκαν, για τους αγαπημένους μου ανθρώπους που δε βλέπω… σήμερα είμαι έτσι και όπως το σύμπαν ξερνάει ότι δεν αντέχει πια τώρα και ίσως και όλο το σύστημα μου θέλει να καθαρίσει… Τι κρατάς τι αφήνεις;; Θα κρατήσω την ελπίδα και την αγάπη βαθιά ριζωμένη μέσα μου και θα οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο με καλύτερη πρώτα εμένα. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα… Και πιστεύω στο καλύτερο. Καλή δύναμη και υγεία. Σε όλους #loveyou».

Σήμερα ξύπνησα με κλάματα στις πέντε το πρωίΓια μια στιγμή λέω στον εαυτό μου σταμάτα πως κάνεις έτσι;; θα περάσει κι…

Gepostet von Nicki Petroulaki A am Montag, 23. März 2020

Read More

And More