Σήμερα ο γάμος Σαρακάκη- Τσουρεκά! Όλες οι λεπτομέρειες

Νυφούλα θα ντυθεί απόψε η Αναστασία Τσουρεκά, η κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που παντρεύεται τον επίσης γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Σαρακάκη. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μαρόκο σε ένα πραγματικά παραμυθένιο γάμο.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει την σήμερα στις 18:30 (ώρα Μαρόκου) στην εκκλησία των Αγίων Μαρτύρων στο Μαρόκο, αλλά από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου έχει ξεκινήσει η προσέλευση των καλεσμένων στην περιοχή. Το μυστήριο θα τελέσει ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Αφρικής, Θεόδωρος Β’ και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο παιδικός φίλος του Δημήτρη Σαρακάκη, Νίκος Βαρδινογιάννης, γιος της Σάσας και του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και ο μικρότερος αδελφός του γαμπρού Γιάννης Σαρακάκης, με τη σύζυγό του, Έλενα Μπαρμπαλιά.
Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, η Σοφία Καρβέλα, οι οικογένειες Μπαρμπαλιά, Μουνδρέα, Μάνεση, Τσαβλίρη, Καίσαρη, ο Βασίλης Πατέρας, η Μαρία Βιγκοπούλου, η Αφροδίτη Σταθακοστοπούλου και η εφοπλιστική οικογένεια Πετράκη.
Μάλιστα, οι οικογένειες του ζεύγους, νοίκιασαν αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιεί πτήση για τους καλεσμένους από την Αθήνα για το Μαρόκο και πάλι πίσω. Την Παρασκευή το μεσημέρι έφυγαν από την Αθήνα με μισθωμένο τσάρτερ και στις 8 έφθασαν στο Μαρόκο, όπου τους περίμεναν πουλμανάκια για τη μετακίνησή τους.
Πολλοί από τους καλεσμένους, όπως και οι οικογένειες του ζευγαριού μένουν στο θρυλικό ξενοδοχείο “La Μamounia”, όπου θα γίνει και το γαμήλιο πάρτυ, ενώ χθες το μεσημέρι το ζευγάρι έκανε barbecue party με τους καλεσμένους του στην έρημο. Ενώ, η επιστροφή στην Ελλάδα θα γίνει αύριο.

Η Αναστασία επέλεξε να φοράει νυφικό που θα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Vera Wang. Ενώ το σκηνικό και η διακόσμηση στο γάμο θα παραπέμπουν σε χίλιες και μία νύχτες. Όλα είναι φροντισμένα στην εντέλεια και με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια έτσι ώστες οι καλεσμένοι να περάσουν αξέχαστα.

Η σχέση του Δημήτρη και της Αναστασίας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 και ο αρραβώνας τους έγινε έναν χρόνο μετά. Ο πρώτος, προέρχεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ η Αναστασία είναι μέλος της επιχειρηματικής οικογένειας, που βρίσκεται πίσω από τις φίρμες Rossi και Luisa. Η νεαρή επιχειρηματίας δημιούργησε το Luisa beach στην παραλία της Ψαρρούς και ήταν εκείνη, που προσκάλεσε στην Ελλάδα, για τα εγκαίνια του καταστήματος, τον Roberto Cavalli. Παρόλα αυτά, κρατά χαμηλούς τόνους και της αρέσει να απολαμβάνει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό της οικογένειας Σαρακάκη. Ωστόσο, το ζευγάρι επέλεξε το θρυλικό ξενοδοχείο La Mamounia για να γιορτάσει το γάμο του.

Η βαριά ιστορία του θρυλικού La Mamounia
Το θρυλικό ξενοδοχείο La Mamounia, έχει βαριά ιστορία. Ήταν το αγαπημένο του Τσώρτσιλ, το όνομα του οποίου πήρε και μια από τις πολυτελείς σουίτες του. Χτίστηκε το 1923 και ανακαινίστηκε ριζικά το 2010 διατηρώντας όμως την αίγλη του ένδοξου παρελθόντος του. Η ανακαίνιση κόστισε 120 εκατομμυρια δολάρια ενώ από το reopening party, πέρασαν οι μεγαλύτεροι star του Χόλυγουντ! Εκεί ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ, πήραν σημαντικές, ιστορικές αποφάσεις. Εκεί γυρίστηκε η ταινία του Χίτσκοκ, “ο άνθρωπος που ήξερε πολλά” ενώ – για να φθάσουμε και στην πρόσφατη ιστορία- εκεί έμεινε και η Sara Jessica Parker κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων του Sex & the City 2.


Το ξενοδοχείο “La Mamounia”!

Read More

And More