Σήμερα ο χλιδάτος γάμος του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου και της Γιάννα Κουντιάκοβα – Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα είναι ο πολυαναμενόμενος γάμος – υπερπαραγωγήτου γιου του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παντρεύει στις 11 Ιουνίου τον γιο του Γιώργο με την αγαπημένη του Γιάννα Κουντγιάκοβα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν μια χλιδάτη δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Στο γλέντι μάλιστα αναμένεται να τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος και ο Λευτέρης Πανταζής.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γονιών του Ιβάν Σαββίδη και έχει χτιστεί με δωρεά του επιχειρηματία. Ο εορτασμός αναμένεται να είναι τριήμερος και οι εκατοντάδες καλεσμένοι θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, το “Makedonia Palace”, στο οποίο μένει αυτές τις ημέρες και το ζευγάρι.

Η δεξίωση αναμένεται να γίνει σε γνωστό κτήμα της πόλης, αν και πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία να προσπαθεί να επιλύσει κάποια δικαστικά προβλήματα και να κάνει τη δεξίωση στο Κυβερνείο, γνωστό ως “Παλατάκι”. Μετά το γλέντι θα γίνει και μεγάλο after party, ενώ για τη δεξίωση ετοιμάζονται ξεχωριστά εδέσματα, κρασιά και σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή.

Το ζευγάρι μεγάλωσε στο Ροστόφ κι εκεί γνώριστηκε…Ο τίτλος «golden boy of Rostof» όπως συνηθίζουν να γράφουν τα έντυπα της ρωσικής πόλης για τον 24χρονο Γιώργο Σαββίδη, προήλθε από την περιουσία που απέκτησε ο Ιβάν Σαββίδης και θα αφήσει αργότερα στους γιους του.

Τέσσερις ημέρες πριν, η Γιάννα Κουντγιάκοβα είχε τα γενέθλιά της και φυσικά το γιόρτασε με όλους τους φίλους της που έχουν έρθει στην Ελλάδα για τον γάμο και τον καλό της.

Δες τις τελευταίες τους φωτογραφίες

Happy B-Day my loooove

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elizaveta Lebedeva (@lizaveta26) στις

Και το ζευγάρι

С днюхой женушка

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @georgiss.s στις

Και φωτογραφίες από τις προηγούμενες ημέρες

муж

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Savvidi Yana (@khudyakova.ya) στις

Happy B-Day to me☺️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Savvidi Yana (@khudyakova.ya) στις

Read More

And More