Σήμερα στην Αθήνα η Μαρία Μενούνος: Ο Κωνσταντίνος Μενούνος μας αποκαλύπτει τα μυστικά του παραδοσιακού γάμου της!

Σήμερα φθάνει στην Αθήνα από την Αμερική η Μαρία Μενούνος και ο πρώτος προορισμός της θα είναι το ατελιέ της Celia Kritharioti. Η διάσημη παρουσιάστρια έχει διαλέξει μαζί με την Σήλια ένα παραδοσιακό εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά! Ο ξάδελφος της Μαρίας και γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος, μιλάει στο TLIFE για το γάμο της ξαδέλφης του και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο όσο και για το παραδοσιακό γλέντι που θα ακολουθήσει μετά!

Η διάσημη παρουσιάστρια θα μείνει στην Αθήνα δυο μέρες και την Παρασκευή θα πάει στο Άκοβο για να κανονίσει εκεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο της. Την Κυριακή θα δεχθεί στο πατρικό της στενούς συγγενείς για να τους δει και να μιλήσουν για όλα, πριν αναχωρήσει με τον σύζυγό της για την Αμερική. Δίπλα της φυσικά θα είναι και ο αγαπημένος φίλος της, αγαπημένος της συνεργάτης και πλέον κουμπάρος της Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος φυσικά θα επιμεληθεί το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης!

Πείτε μας για το γάμο…της Μαρίας… Τον θέλει απλό και παραδοσιακό;

“Η Μαρία όντως θέλει πολύ απλά πράγματα… Ο γάμος θα είναι απλός και παραδοσιακός. Θέλησε να κάνει το γάμο της στον τόπο καταγωγής της και έτσι τιμάει και τον πατέρα της. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός για όλους. Μετά το μυστήριο θα πάμε στο γλέντι που θα γίνει στο προαύλιο του παλιού σχολείου. Στο γλέντι θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι γιατί ο χώρος χωράει μόνο 400 ή 500 άτομα. Μάλιστα ο πρόεδρος του χωριού ο κ. Κώστας Σοφρωνάς  φρόντισε αν τυχόν βρέξει να το σκεπάσει και να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή του γλεντιού” λέει ο γνωστός χορογράφος στο Tlife!

Πείτε μας για το νυφικό…

“Η Μαρία ήθελε αρχικά  να πάει στην εκκλησία με γαϊδουράκι αλλά τελικά θα πάει με άμαξα αφού το νυφικό της θα έχει μια τεράστια ουρά και δεν θα ήταν τόσο εύκολο”… Το νυφικό αυτό δημιουργία της Celia για την Μαρία ήταν να το φορέσει στον πολιτικό γάμο αλλά έκανε πολύ κρύο και προτίμησε να το φορέσει στον θρησκευτικό της γάμο στο χωριό!

Το γλέντι του γάμου θα είναι κι αυτό παραδοσιακό με ελληνικά τραγούδια φαντάζομαι! Έχετε ετοιμάσει χορογραφία για τον πρώτο χορό της νύφης και του γαμπρού;

Στο γλέντι του γάμου θα ξεκινήσουμε με ελληνικά κλασικά τραγούδια και μετά ανάλογα με τη διάθεση θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το γλέντι! Θέλαμε με τη Μαρία και τον Κέβιν να κάνουμε μια χορογραφία αλλά τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δικών μου και τις προετοιμασίες της Μαρίας για το γάμο δεν θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε κάτι…

Read More

And More