Σήμερα στις 18:00 έρχεται το τέλος του κόσμου!

Ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ -συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός- σε αντίθεση με το Νοστράδαμο και με τους Μάγια, είναι πολύ συγκεκριμένος και προφητεύει ακόμη και την ώρα της συντέλειας του κόσμου, πέρα από το έτος, την ημέρα και τον μήνα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του, στις 21 Μαϊου του 2011 και ώρα 6 το απόγευμα -ώρα Καλιφόρνια, δηλαδή στις τέσσερις τα ξημερώματα της 22ης Μαϊου ώρα Ελλάδος- θα ανοίξουν οι ουρανοί και το 2% του πληθυσμού της γης θα μεταφερθεί στον παράδεισο, ενώ το υπόλοιπο 98%, πρόκειται να καταλήξει στην κόλαση.
Ο συγκεκριμένος «προφήτης» ελέγχει ένα δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών, το επονομαζόμενο Family Radio Network, το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες και έχει παρουσία όχι μόνο στις ΗΠΑ -όπου διαθέτει 66 σταθμούς- αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, όπως τη Νότια Αφρική, τη Ρωσία και την Τουρκία. Αυτός είναι και ο λόγος που η συγκεκριμένη «προφητεία» καλύπτεται ειδησεογραφικά.
Eπιπλέον, δηλώνει μελετητής της Βίβλου τα τελευταία 70 χρόνια και αναφέρει ότι βρήκε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας μετρώντας 722.500 ημέρες -αριθμός που προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17- από την ημέρα της σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.).

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Κάμπινγκ είχε -χωρίς επιτυχία- δημοσιοποιήσει στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το Σεπτέμβρη του 1994, ότι θα ερχόταν το τέλος του κόσμου.

Read More

And More