7 hair looks που θα σε πείσουν να αγοράσεις μαντήλι σήμερα κιόλας!

Αν σου αρέσει να χαζεύεις εικόνες από street style θα έχεις παρατηρήσει πως όλα αυτά τα… street stylish κορίτσια έχουν ένα κοινό αξεσουάρ που αγαπούν πολύ αυτόν τον καιρό: τα μαντήλια. Μάλιστα, τα φοράνε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους όπως στο λαιμό, σαν ζώνη, στην τσάντα τους και στα μαλλιά. Κι επειδή εδώ είμαστε το beauty department μάντεψε με τι θα ασχοληθούμε! Yeap, right! Παρακάτω σου έχουμε επτά ιδέες για να κάνεις update στο beauty look σου φορώντας απλώς ένα μαντήλι στα μαλλιά σου, ή… κοντά στα μαλλιά σου!

Φόρεσε ένα μεγάλο μαντήλι περιμετρικά του λαιμού σου, δεσ’το μπροστά και άφησε τα μαλλιά σου από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ψεύτικο και stylish καρέ.

Πιάσε ένα top knot και δέσε γύρω του ένα μαντήλι. Σέταρέ το με ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια- ένα ακόμη stylish item της εποχής και θα έχεις κερδίσει στο στιλ χωρίς να κάνεις υπερβολές. Ένα T-shirt και ένα jean είναι τα δύο στοιχεία που μπορούν να ολοκληρώσουν αυτή σου την επιλογή. Το συγκεκριμένο μαντήλι είναι Zara.

Φόρεσε ένα μαντήλι… the old way όπως βλέπεις εδώ. Τύλιξέ το στη μέση ώστε να κάνει μύτη και δεσ’το χαμηλά στο σημείο του αυχένα. Τα μαλλιά σου μπορεί να είναι πιασμένα ponytail ή και κάτω.

Ένας άλλος τρόπος είναι να φορέσεις ένα minimal μαύρο μαντήλι γύρω από τον λαιμό σου και να το δέσεις πίσω. Σέταρέ το με ένα βαθύ ντεκολτέ και το look σου θα είναι απίστευτα sexy. Προσοχή: αν έχεις μαύυρα μαλλιά απόφυγε το μαύρο μαντήλι και έπίλεξε ένα με ασπρόμαυρο print αν θες να κινηθείς στην ίδια minimal λογική.

Χρησιμοποίησε το μαντήλι ως τρίτη… τούφα την οποία θα πλέξεις μέσα στα μαλλιά σου όπως ακριβώς βλέπεις εδώ. Το μυστικό είναι να πιάσις κόμπο ώστε να σταθεροποιήσεις το μαντήλι στην αρχή της κοτσίδας και η μετέπειτα διαδικασία είναι πανεύκολη.

Ένα look για την παραλία ή αν σου αρέσουν τα ελαφρώς messy & wet μαλλιά: πιάσ’τα όλα σε έναν πρόχειρο κότσο και φέρε ένα headband ή ένα μαντήλι περιμετρικά του κεφαλιού και κοντά στην κορυφή. Το συγκεκριμένο hair accessory θα το βρεις στο freepeople.

The hippie, hippie way! Δέσε ένα μεγάλο μαντήλι περιμετρικά του κεφαλιού και κοντά στο μέτωπό σου όπως βλέπεις εδώ και άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά σου κάτω σε κυματισμούς. Για να μην γλιστράει το μαντήλι αν τα μαλλιά σου είναι πολύ λεία, βάλε προηγουμένως αρκετή ποσότητα λακ.

Read More

And More