Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη

Mε τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους καταφθάνουν στο Ιερό Ναό της Θεοτόκου στη Γλυφάδα, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του Βασίλη Μπεσκένη, που πέθανε ξαφνικά στα 43 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε όσους τον αγαπούσαν

Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης ‘’έφυγε» για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους» υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της.

Η εκκλησία γέμισε από φίλους του Βασίλη από τον δημοσιογραφικό αλλά και τον πολιτικό χώρο

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος

O Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα για τα μαιευτήρια «Έλενα Βενιζέλου» & «Αλεξάνδρα» ώστε να διατεθούν στις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών που νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται εκεί.
Αριθμός λογαριασμού:
GR0801721760005176089171619
Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχοι:
MΠΕΣΚΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Read More

And More