Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Αριστοτέλη Αποσκίτη

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Αριστοτέλης Αποσκίτης, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τόσο τους δικούς του ανθρώπους όσο και τους συναδέλφους του. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ενώ κοιμόταν στην αγκαλιά του πιο πιστού φίλου του, του σκύλου του Ακμπάρ, ο οποίος αποτελούσε τη συντροφιά του τα τελευταία χρόνια.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, όπως ο Γιώργος Χρανιώτης και η Νίκη Παλληκαράκη. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από το Facebook, όπου ένας φίλος του αποκάλυψε τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές σειρές «Η συμφωνία της σιωπής», «Οι μεν και οι δεν», «Φρούτα εποχής» και «Ακροβατώντας».Στο θέατρο έπαιξε σε σπουδαίες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και ξεχώρισε για το ερμηνευτικό του ταλέντο. Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο θέατρο, έπαιξε στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου, στο έργο «Καλιγούλας» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Σεραφείμ στην Πεντέλη. Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Πεντέλης.

 

Read More

And More