Σίμος Κεδίκογλου: Ο γάμος του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την Ελισάβετ Κατσαμάκη και η αναμονή του δεύτερου παιδιού τους

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέλαβε τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιου για την αλιευτική πολιτική, ύστερα από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο νέος Υφυπουργός της ελληνικής κυβέρνησης δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος αφού εκτός από την επαγγελματική του ζωή, ο ίδιος έχει βρει την ευτυχία και στα προσωπικά του. Πριν τρία χρόνια περίπου, ο Σίμος Κεδίκογλου παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Ελισάβετ Κατσαμάκη, η οποία σε λίγους μήνες πρόκειται να τον κάνει για δεύτερη φορά πατέρα. 

Ο γάμος του πολιτικού με την πανέμορφη σύζυγό του έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου το καλοκαίρι του 2018, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Κουμπάροι ήταν οι κολλητοί φίλοι τους και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω του ότι ο Σίμος Κεδίκογλου είχε χάσει πριν λίγους μήνες τον πατέρα του.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους, Βασίλης. Ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τη γέννηση του γιου του ως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του! Το ζευγάρι έχει πλέον ως απόλυτη προτεραιότητα το παιδί του, στο οποίο… δεν χαλάει κανένα χατίρι!

Όμως, τα χαρμόσυνα νέα συνεχίζονται για το αγαπημένο ζευγάρι καθώς πριν λίγο διάστημα έγινε γνωστό πως η Ελισάβετ Κατσαμάκη είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Ο Σίμος Κατσαμάκης και η σύζυγός του ετοιμάζονται να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους, Βασίλη και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η εγκυμονούσα φαίνεται πως θα είναι… κοριτσάκι!

«Είμαι 4 μηνών και μάλλον είναι κορίτσι. Τον Αύγουστο θα κάνω την κατάλληλη εξέταση, για να είμαστε τελείως σίγουροι. Θέλαμε να έχει αδελφάκι ο Βασίλης, να δούμε πώς θα αντιδράσει μόλις το δει» (γέλια). Η μελαχρινή καλλονή αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά: «Τον πήγα μέσα στο lockdown στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μπροστά από την εκκλησία όπου παντρευτήκαμε, και του είπα: “Είμαι έγκυος”. Έβγαλε μια κραυγή χαράς πολύ δυνατή. Προσπαθούσαμε καιρό να κάνουμε δεύτερο παιδί, όμως ο Θεός τώρα μας το έφερε», είχε αποκαλύψει η Ελισάβετ Κατσαμάκη στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη.

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη γνωρίστηκαν το 2007, ωστόσο μια συνάντηση αρκετά χρόνια αργότερα, το 2018 ήταν αρκετή για να τους ενώσει. Σήμερα απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο η κόρη τους!

Read More

And More