Sin Boy: Όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου του album και στην πλατινένια απονομή του “Mama?”! [pics]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στην αθηναϊκή Ριβιέρα, το Album Listening Party της πρώτου προσωπικού δίσκου του Sin Boy με τίτλο “KA GU RAS”. Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 21:30, με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το παρών για να απολαύσουν στη σκηνή του Island τον πιο viral καλλιτέχνη της χρονιάς.

Λίγο πριν την έναρξη του live ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single “Mama?” στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του album στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

Ο Sin Boy δήλωσε συγκινημένος:

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον “αδερφό” μου τον iLLEOo δύσκολα στον Περισσό στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ’ αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα.»

Δες φωτογραφίες:

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης -φαινόμενο- της εποχής παρουσίασε για πρώτη φορά live τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από το δίσκο “KA GU RAS” αλλά και τα ήδη γνωστά hits του όπως τα “Mama?”, “Sientelo”, “Gigi”, “Colombiana” κ.α., ενώ μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν και οι Mad Clip, Ypo, iLLEOo, DJ Paco, Wassup & DJ Cricket παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό live.

Read More

And More