Sinead O’Connor: Φόβοι για αυτοκτονία μετά το 12λεπτο βίντεο που την δείχνει να καταρρέει!

Η Sinead O’Connor, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε ένα βίντεο 12 λεπτών στο οποίο δείχνει την ίδια σε άθλια κατάσταση, να κλαίει και να παραδέχεται ότι σκέφτεται την αυτοκτονία. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πάσχει από διπολική διαταραχή, αποκαλύπτει πως μένει μόνη της σε ένα αποξενωμένο μοτέλ στο Νιου Τζέρσεϊ. Η 50χρονη δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι παλεύει μέρα με την μέρα να παραμείνει ζωντανή.

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι’ αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο».
Η τραγουδίστρια συνεχίζει την εξομολόγησή της: «Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου… γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει».
Δες το βίντεο:

Η Sinead O’Connor είχε αποκαλύψει τα σοβαρά πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 2007 λέγοντας στην Oprah Winfrey ότι πριν τη διάγνωση είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει, λέγοντας τότε ότι τα φάρμακα την είχαν βοηθήσει. Από τότε συνεχίζει να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς συχνά-πυκνά εκφράζονται φόβοι ότι έχει βάλει τέλος στην ζωή της.

Read More

And More