Σιντορέλα στην Τατιάνα: ”Η ζωή μου είναι στην Ελλάδα!”

Στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις”, βρέθηκε σήμερα η νικήτρια του Next Top Model, Σιντορέλα Τόλη. Η 17χρονη μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και για τη ζωή της πριν και μετά από αυτό. Η ίδια εξομολογήθηκε στην Τατιάνα:

”Οι φίλοι μου ήταν κοντά μου και δίπλα μου, όταν έμαθαν ότι θέλω να ασχοληθώ με το χώρο. Τους άρεσε σαν ιδέα. Εγώ είχα πάρα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Αν και ακόμα παιδί είμαι… Δεν ένιωσα τον ρατσισμό. Υπήρχαν βέβαια, και παιδιά από το εξωτερικό στο σχολείο. Δεν είχα πρόβλημα ούτε με τους καθηγητές.

Γενικά, δεν δυσκολεύτηκα, γιατί από μικρό παιδί πείσμωνα κι όταν έβαζα κάτι στόχο το πετύχαινα, ήθελα να το φτάσω μέχρι την κορυφή. Στην Ελλάδα ήρθα σε ηλικία 2 ετών κι έμαθα τη γλώσσα αμέσως! Στην Αλβανία πηγαίνουμε συχνά και κυρίως το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γυρίσω πίσω γιατί η ζωή μου είναι εδώ. Έμεινα στην τελευταία τάξη του Λυκείου από απουσίες, αλλά σκοπεύω να το τελειώσω. Θα ξαναρχίσω μαθήματα από Σεπτέμβριο. Γιατί το modeling το αγαπώ αλλά θα το κάνω για 10 χρόνια ακόμα. Μετά; Δεν μπορώ να παρατήσω το σχολείο!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More