Σιντορέλα Τόλη: “Γιατί να ντραπώ να μπω σε λεωφορείο;”

Η νικήτρια του The Next Top Model μίλησε για την καταγωγή της, τη σχέση της με την οικογένειά της και τα όνειρά της. Η Σιντορέλα Τόλη είναι ένα 17χρονο κορίτσι από την Αλβανία, που κυκλοφορεί στην πόλη με λεωφορείο, πηγαίνει σχολείο στη Γκράβα, κάνει όνειρα και δεν σταματάει στιγμή να χαμογελάει. Τελικά, αυτή η “Σταχτοπούτα” ήταν πάντα πριγκίπισσα.

Μιλώντας για την καταγωγή της και το αν νιώθει άσχημα που όλοι την ρωτούν, η ίδια απάντησε το εξής: ΅Όχι. Δεν αισθάνομαι αμηχανία, γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ με την καταγωγή μου. Άνθρωπος είμαι όπως όλοι οι άλλοι. Από κει και πέρα, αναγνωρίζω πως και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους”.
Για την απόφαση της να εγκαταλείψει προσωρινά το σχολείο, η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο “Down Town”: “Κοίτα, το modeling ήταν πάντα το όνειρό μου. Ήδη, ένα χρόνο πριν μπω στο παιχνίδι, είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια πρώτα βήματα στο χώρο, συμμετέχοντας σε επιδείξεις στο Fashion Week, αλλά και σε φωτογραφήσεις. Απλά πράγματα, δηλαδή, επειδή δεν προλάβαινα”.
Παράλληλα, η Σιντορέλα συμπλήρωσε: “Γυρνούσα στις 9.00 το βράδυ από τα casting και μέχρι τα μεσάνυχτα μελετούσα τα μαθήματά μου. Δεν τα παραμελούσα. Όμως, μου άρεσε πολύ το επάγγελμα του μοντέλου και το έβλεπαν αυτό οι γονείς μου. Έτσι, όταν με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 για να μου ανακοινώσουν ότι έχω περάσει στην τελική 35άδα –κάτι που θα σήμαινε πως θα έπρεπε να εγκαταλείψω το σχολείο στη Γʼ Λυκείου για μια χρονιά– η μητέρα μου, μου είπε: “Επειδή ξέρω ότι το θες πάρα πολύ, κάνε ό,τι σου πει η καρδιά σου. Με έναν όρο: να τελειώσεις οπωσδήποτε το σχολείο του χρόνου”. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ στο να κάνω το βήμα αυτό. Γενικά οι γονείς μου δεν έχουν σταθεί ποτέ εμπόδιο στις αποφάσεις μου”.
Τέλος, στην ερώτηση αν θα πήγαινε σε ραντεβού σου με το λεωφορείο, το νεαρό μοντέλο είπε: “Φυσικά. Επειδή κέρδισα το Next Top Model, θα πρέπει να παίρνω συνεχώς ταξί; Χαίρομαι με όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να ντραπώ να μπω στο λεωφορείο. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά. Είπαμε, άλλο μοντέλο και άλλο ψώνιο”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town”

Read More

And More